OBČINSKO PRVENSTVO V KROSU

V četrtek, 03.10.2019 so se najboljši tekači naše Podružnične šole Sora udeležili Občinskega prvenstva v krosu, ki je potekalo na travnatem igrišču ob OŠ Simona Jenka v Smledniku.

Prvič so se ga udeležili prvošolčki Sara Flajšman, Lara Dobnikar, Gala Pučko Novak, Žan Tehovnik, Žak Žejn in Tim Jelovčan.

Najhitrejši drugošolci, ki so se uvrstili na občinski kros, so bili Lucija Kimovec, Ajda Dolinar, Anisa Šabotić, Taj Golja, Davud Bukvić, Jošt Križaj in Vid Kastelec.

Iz tretjega razreda so nas zastopali Nives Tehovnik, Sara Šifrer, Sara Pišljar, Vito Žnidaršič in Ažbe Sojer.

Četrtošolci, ki so na šolskem krosu tekli, kot bi jim gorelo pod nogami, in so dobili priložnost za odlično uvrstitev tudi na  občinskem krosu, pa so Ula Gaber, Gaja Dobnikar, Katja Čampa, Žak Zupan, Finn Pustoslemšek, Andraž Dolinar, Lucjan Čarman in Besmir Qazimi.

Najboljši tekači petega razreda Tinkara Benedik, Jera Jezeršek, Taja Golja in Jaka Kozamernik se občinksega krosa niso mogli udeležiti, ker so se urili v plavanju na Debelem rtiču.

Ob razglasitvi najboljših smo bili najbolj navdušeni ob podelitvi medalj za 4. razred, saj je bronasta medalja pristala okrog vratu našega Žaka Zupana.

Ponosni smo na vse naše tekače!